20 april, 2020

Välkommen Edin Ademi

Edin är Advicons nyaste medarbetare som började hos oss för en vecka sedan. Edin är utbildad inom Datavetenskap och Applikationsutveckling på Malmö Universitet. Vi har ställt några korta frågor till Edin. Läs hans svar nedan och lär känna honom lite bättre!

 

Hej Edin!

Hur hamnade du på Advicon?

Jag har en vän som vi gick samma utbildning som jag på universitetet. Vi har hållit kontakten sedan dess, i fem sex år. När jag hade jobbat ett tag på ett företag i Lund så ville jag söka mig vidare och då tipsade han mig om Advicon. Så jag kom hit på intervju och fick anställning här.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har jobbat i 1,5 år på ett företag i Lund. Det var ett litet företag men med stora kunder. Jag jobbade som fullstackutvecklare. Vi använde oss utav C#, ASP.NET Core, MSSQL och Angular.js.

Vilken blir din roll på Advicon?

Främst som utvecklare. Men jag har precis börjat så jag har inte fått något uppdrag än men det blir som utvecklare eller testautomatiserare.

Vad ser du mest fram emot?

Att få spännande uppdrag! Innan jobbade jag i ett produktbolag nu kommer jag att jobba som konsult och få träffa nya kunder och nya medarbetare. Det är nytt för mig. Det blir fler människor att jobba med och olika uppdrag, det ser jag fram emot!

Är det något som har överraskat dig på Advicon?

Inte överraskat men det är trevligt folk. Jag gillar stämningen och jag har hunnit vara med på en Adviconfrukost innan jag hade börjat.

Fem snabba:

  • Kall sommar eller varm vinter
  • Lund eller Malmö
  • PC eller Mac
  • HBO eller Netflix
  • Kaffe eller te

 

Tack för att vi fick veta mer om dig!