Jobba hos oss

För andra året i rad har vi papper på att vi har kul på jobbet! Vi är en ”grymt bra arbetsplats” enligt Puls Solutions som gör mätningen. Kul med ett diplom på kontoret, våra medarbetare är värda alla priser de kan få! I Advicons DNA finns ett tydligt fokus på att skapa engagemang och välmående, men i slutändan är det ju alla fantastiska lagkamrater som gör jobbet! Våra medarbetare kommer alltid att vara vår främsta tillgång.

Är du Advicons nästa lagkamrat?

Vi letar alltid efter nya talanger som tror på det vi står för, och samtidigt kan göra helheten ännu vassare. Gör en spontanansökan!

Lämna dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss omgående!

  *obligatorisk

  Vi gör varandra bättre

  Advicon är ett litet och växande konsultföretag i Lund. Vi talar gärna om Advicon som ett lag och har starkt fokus på sammanhållning och god stämning. En grupp där teamwork och förmågan att komplettera varandra är viktigare än individuell skicklighet. Alla ska känna sig delaktiga och vågar komma med idéer. Motiverade medarbetare som trivs är det som gett oss en utmärkt start som företag och nyckeln till att fortsätta växa.

  Medarbetarna är och förblir vår främsta tillgång. Det är vi noga med att visa.

  Såhär säger några av våra medarbetare

  Advicon är opretentiöst, välkomnande och med äkta driv och vilja att lösa kundernas problem.

  Advicon är ett företag där jag kan forma min egen framtid.

  En arbetsgivare med intressanta kunder och som lyssnar på medarbetarnas idéer.

  Efter flera år på ett multinationellt företag sökte jag förändring. I Advicon hittade jag en plats där jag kan göra skillnad och där min åsikt spelar roll.

  Ofta saknar små konsultföretag en stark vi-känsla. Advicon är annorlunda. Det är ett personligt företag där medarbetarna är sedda och uppskattade.

  Är du Advicons nästa lagkamrat? Ansök nu!

  Jag får möjlighet att vara den yrkesperson jag är rakt igenom… det gillar jag!

  Jennie Rundberg

  Livet på Advicon

  Jennie har varit på Advicon sedan september 2019. Hon arbetar som projektledare inom ett projekt för en av Advicons kunder där Advicon har fem konsulter. Hon är ansvarig för delarna patologi och genetik. Jennie är systemvetare med en magisterexamen i Informatik. Vad har du gjort tidigare? – Jag har...

  Läs mer Intervjuer