IT-konsulter

Här kan du som är intresserad av att ta steget in i ett lag med fantastiska IT-konsulter läsa lite mer om vilka du får vid din sida. Gör en spontanansökan.

Är du kund och söker en matchande IT-konsult?

Advicons mål är alltid att hitta den perfekta matchningen mellan uppdrag och konsult. Mycket avgörs redan på det här stadiet, och därför lägger vi mycket omsorg här. Att ta första tillgängliga person till ett projekt är sällan optimalt. Vi söker istället konsulten som både gillar utmaningen och har rätt kunskaper för det aktuella projektet.

Vi på Advicon tar medarbetarnas engagemang och välmående på största allvar! För andra året i rad har Puls Solutions tilldelat oss Diplom ”För att vi är experter på att ha kul på jobbet!”

Bo-Rickard Jepson

VD & Partner

När allt är som mörkast är Bo-Rickard personen som får rummet att lysa upp. Glad, optimistisk och full av energi lyckas han lösa de mest komplexa affärs- och IT-problem.

070 - 211 11 22

LinkedIn

Björn Skarin

Konsult & Partner

Björn är i lika mått entreprenör och konsult. Hans energi, stora erfarenhet, intelligens och tydliga fokus på slutmålet tillför alltid nya och värdefulla insikter i våra projekt.

073 - 361 31 41

LinkedIn

Johan Beijar

Konsult & Partner

När projektet du arbetar med har stött på ett problem som verkar omöjligt att komma förbi, är det Johan som kommer till undsättning. Med 16 års erfarenhet av att hantera komplexa internationella projekt, kan han lösa upp den svåraste av knutar.

070 - 854 87 99

LinkedIn

Fisnik Qeriqi

Konsult

Fisnik är programutvecklaren som får alla bitarna att falla på plats. Förutom att vara mycket kunnig överlag, är att integrera system med BizTalk en specialitet, och att klura ut riktigt vassa webblösningar.

Dennis Olsson

Konsult

Dennis gillar att sätta sin omgivning på prov. Pröva, men också underhålla den. Med lång bakgrund inom QA är han den som ser till att ställa de rätta, svåra frågorna som säkerställer att projektet levererar precis vad det lovar.

Marcus Östrell

Konsult

Arkitekten bakom våra lösningar! Marcus bidrar med sin djupa erfarenheter från möjliga och omöjliga projekt, vare sig det gäller att leda arbetet eller rulla upp ärmarna med .NET- och webblösningar. Hans sinne för detaljer är lika närvarande på kontoret som i judodojon där han gärna tillbringar sin fritid.

Tomas Nordblad

Konsult

Tomas har sett och upplevt allt! Åtminstone i projektväg. Med 17 års erfarenhet inom allt från kravspecifikation till systemdesign och underhåll, har han levererat exceptionella projekt i tuffa internationella miljöer. Han är certifierad i Agile, PMP och Scrum Master.

Joakim Svanlund

Konsult

Joakim står för ungdomen på kontoret. Alltid en tillgång för laget, och Joakim ser till att dela med sig av sin energi, en positiv anda och ett nytt perspektiv på relationen mellan människor och IT.

Morgan Landin

Konsult

Morgan är projektledare ut i tårna. Under årens lopp har han lotsat många utmanande, komplexa internationella projekt i mål, ofta med intressenter en bra bit utanför IT-området. Han bidrar med kvalitet och en medvetenhet om både budget och deadlines i allt som han gör.

Mikael Niklasson

Konsult

När ett projekt absolut inte får misslyckas, då är det Mikael som ser till att allt går som planerat. Hans enorma erfarenhet inom riskhantering, test och verifiering tillför ofta ovärderlig kunskap, tillsammans med en osviklig känsla för kvalitet i allt han gör. En lagspelare som personifierar tanken om att helheten är större än summan av delarna.

Henrik Thuvesson

Konsult

Henrik Thuvesson, en mycket duktig och erfaren dataingenjör, projektledare och utvecklare, som också har ekonomi-kurser i bagaget. Henrik är en BA/BI och har en kreativitet som han tar med sig i sina uppdrag och även ger näring till Advicon. Henrik är en tillgång för olika uppdragsgivare, tack vare sina arbetsresor utomlands. På fritiden busar han helst med sina ungar.

Simon Löfdahl

Konsult

Full av ordningssam energi hjälper Simon våra kunder med kravhantering innan framtida projektledaruppdrag. Fritid ägnas bland annat åt matkulinariteter och att köra motorcykel.

Dave Bon

Konsult

Daves snabbhet i tanke och handling vägs mot hans vilja att undersöka alla möjligheter.
Dave vill ha handling och lösningar
– men har även ett behov av grundliga överväganden och analyser.

Lissa (Ruchun) Ji

Konsult

Lissa är en vass projektledare, som både är visionär och engagerad i förbättringsarbete. För Lissa är problem ett annat ord för uppgift. Hon är dock noga med att se till att strukturera arbetet dit man ska, för kvalitet måste vara nummer ett, utan att det drar ut på tiden.

Frank Bas

Konsult

Frank är en pragmatiskt projektledare ut i fingerspetsarna. Han har arbetat som konsult sedan 2006 och har arbetat i både stora och små projekt, inom både offentlig och privat regi. Frank har en oerhörd positiv inställning, är stresstålig som få och ger inte upp förrän uppgiften är klar!

Andreas Weigand

Konsult

Andreas is an consultant who likes the focused, quiet work. When things are getting busy, he turns the pace, always planning the next step with his wide experience in between.

Linda Wennberg

Konsult

Linda har lätt för att hitta nya lösningar och gillar att bli intellektuellt utmanad. Hon brinner för gränslandet mellan IT och verksamhet, kommunikationen mellan olika avdelningar, mellan krav och mål som verksamheten har.

Betim Goxhuli

Konsult

Betim är en av våra unga, snabbt växande, testare. Med nit och hög energi sätter han sig in i alla detaljer inför uppgiften. Hans kroniskt glada humör smittar lätt av sig på övriga i teamet. På fritiden tränar han eller tar en sväng med motorcykeln om vädret tillåter.

Ulrika Fridolf

Konsult

Ulrika siktar alltid högt och drivs av möjligheten att få lära sig nya saker. Hon har lätt för skapa sig en överblick och har erfarenhet av att leda workshops för att identifiera processer och tydliggöra behov. Hennes fokus ligger ofta på användarna och deras behov, för att i slutändan se ett resultat som gynnar slutkunden.

Mattias Wijk

Konsult

Mattias är en mycket erfaren integratör och arkitekt, med många års erfarenhet av bland annat BizTalk.

Jennie Rundberg

Konsult

Jennie har varit på Advicon sedan september 2019. Hon arbetar som projektledare inom ett projekt för en av Advicons kunder där Advicon har fem konsulter. Hon är ansvarig för delarna patologi och genetik. Jennie är systemvetare med en magisterexamen i Informatik.

Johan Rydén

Konsult

Efter en lång och gedigen karriär som fotograf, utbildade sig Johan till kravanalytiker och ingår nu i vårt team av kravhanterare / Business analysts.

Nader El Hage

Konsult

Nader är en kravanalytiker med stort driv och har, trots sin unga ålder, hunnit skaffa sig erfarenheter av såväl projektkoordinering som projektledning.

Christian Wikander

Konsult

Christian är en senior projektledare och teambuilder med lång erfarenhet av att etablera nya arbetssätt i stora organisationer.

Edin Ademi

Konsult

Utvecklaren Edin har varit på Advicon sedan april 2020. Han är utbildad inom Datavetenskap och Applikationsutveckling på Malmö Universitet.

Martina Lennermo

Konsult

Det är en häftig känsla att se allt falla på sin plats

Livet på Advicon

Frank är från början utbildad nätverkstekniker men har efter många år i branschen utvecklats till att idag anlitas som teknisk projektledare eller teknisk koordinator. Han har varit på Advicon i två år. Var har du jobbat innan? – Jag har jobbat som konsult sedan 2006, i olika bolag, både...

Läs mer Intervjuer