21 december, 2020

Byte av VD på Advicon

Efter mer än tre år i rollen som VD för Advicon väljer Joakim Norbäck att gå vidare i sin karriär.

”Det har varit tre väldigt roliga och lärorika år. Vi har tillsammans utvecklat Advicon till ett stabilt och välmående företag som har klarat årets tuffa utmaningar väl. Därför känner jag att det nu är dags att lämna över till en ny VD som tar bolaget in i nästa fas. Jag vill också passa på att, återigen, tacka alla anställda för deras goda insatser och den härliga stämningen. Jag vill också tacka våra kunder för ett mycket gott samarbete genom åren.” säger Joakim.

Styrelseordförande Bo-Rickard Jepson säger så här om att Joakim slutar.

”Å styrelsens vägnar vill jag tacka Joakim för det hårda och målmedvetna arbetet han lagt ner under denna tid. Hans arbete är en bidragande faktor till att Advicon är en stark plattform, även i dessa svåra tider som Sverige och världen befinner sig i nu.”

Advicon har startat en process för att rekrytera en ny VD och har där valt att använda Academic Search som partner. En annons för en ny VD kommer att publiceras i början av Januari. Till dess att den nya VD:n är på plats har Bo-Rickard valt att axla rollen som interim VD för Advicon. Eventuella frågor om denna process eller frågor om rollen som VD för Advicon ställs till Bo-Rickard på borickard.jepson@advicon.se.

Bo-Rickard Jepson