Vi söker testledare / testare

Vill du bli en del av team Advicon? Advicon AB satsar nu vidare inom Testledning och söker fler duktiga medarbetare med en mix av kompetens och hunger på att lösa våra kunders utmaningar!

Advicon är okomplicerat, välkomnande med äkta driv och vilja att lösa kundernas utmaningar. Ett lag där teamwork, mångfald och förmågan att komplettera varandra är lika viktigt som individuell skicklighet. Motiverade medarbetare som trivs och har kul är det som gett oss en utmärkt start och nyckeln till fortsatta framgångar.
Som Testare kommer du att arbeta med en bred flora av uppgifter, i projektform eller i en linjeorganisation hos någon av våra kunder. Du behöver ha en goda kunskaper inom IT, så det är en fördel om du har en examen med inriktning på IT. Givetvis är det bra om du har erfarenhet från arbete inom test.

Kunskap inom några olika områden som t. ex.; hårdvara, mjukvara, BIOS, kommandotolken, nätverkskonfiguration, DNS-inställningar, databaser, SQL, .NET framework samt utveckla, dokumentera och exekvera testcase är bra att ha i bagaget.

Du är nyfiken, gillar att utvecklas och har lätt att ta kontakt. Svenska och engelska i tal och skrift är önskvärt för att lyckas i våra uppdrag.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan till rekrytering@advicon.se helst före den 15 maj. Skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom rekrytering sker löpande.

Vill du veta mer innan du skickar din ansökan kontakta vår VD Joakim Norbäck joakim.norback@advicon.se +46 733 61 9960