Vi söker projektledare

Vill du bli en del av team Advicon? Advicon AB satsar nu vidare inom projektledning och söker fler duktiga medarbetare med en mix av kompetens och hunger på att lösa våra kunders utmaningar!

Advicon är okomplicerat, välkomnande med äkta driv och vilja att lösa kundernas utmaningar. Ett lag där teamwork, mångfald och förmågan att komplettera varandra är lika viktigt som individuell skicklighet. Motiverade medarbetare som trivs och har kul är det som gett oss en utmärkt start och nyckeln till fortsatta framgångar.
Som Projektledare kommer du att få möjlighet att arbeta såväl med traditionella projektledningsmetoder som agila, varför erfarenhet och certifieringar som SCRUM-master, SAFe eller andra agila metoder är meriterande.

Insikt inom teknikområden som t. ex.; C++, C#.Net, Databashantering är meriternande, liksom kunskap inom molnlösningar som AWS och Azure.

Du är nyfiken, gillar att utvecklas och har lätt att ta kontakt. Svenska och engelska i tal och skrift är önskvärt för att lyckas i våra uppdrag.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan till rekrytering@advicon.se helst före den 15 maj. Skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom rekrytering sker löpande.

Vill du veta mer innan du skickar din ansökan kontakta vår VD Joakim Norbäck joakim.norback@advicon.se +46 73 361 9960