Vi söker programmerare

Vill du bli en del av team Advicon? Advicon AB satsar nu vidare inom programmering och utveckling och söker fler duktiga medarbetare med en mix av kompetens och hunger på att lösa våra kunders utmaningar!

Advicon är okomplicerat, välkomnande med äkta driv och vilja att lösa kundernas utmaningar. Ett lag där teamwork, mångfald och förmågan att komplettera varandra är lika viktigt som individuell skicklighet. Motiverade medarbetare som trivs och har kul är det som gett oss en utmärkt start och nyckeln till fortsatta framgångar.
Som Utvecklare kommer du att arbeta med en bred flora av uppgifter, i projektform eller i en linjeorganisation hos någon av våra kunder. Du behöver ha grundläggande kunskaper i området, så det är en klar fördel om du har en examen inom IT. Givetvis är det bra om du har erfarenhet från arbete programmering och utveckling.

Kunskap inom några olika områden som t. ex.; C++, C#.Net, Databashantering som Oracle MS SQL är att meriterande, liksom kunskap inom molnlösningar som AWS och Azure.

Du är nyfiken, gillar att utvecklas och har lätt att ta kontakt. Svenska och engelska i tal och skrift är önskvärt för att lyckas i våra uppdrag.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan till rekrytering@advicon.se helst före den 15 maj. Skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom rekrytering sker löpande.

Vill du veta mer innan du skickar din ansökan kontakta vår VD Joakim Norbäck joakim.norback@advicon.se 073-361 9960