Jobba på Advicon

Vi talar gärna om Advicon som ett lag. En grupp där teamwork och förmågan att komplettera varandra är viktigare än individuell skicklighet. Motiverade medarbetare som trivs är det som gett oss en utmärkt start som företag och nyckeln till att fortsätta växa.

Vår ambition har hela tiden varit att bygga ett företag där alla känner sig delaktiga och vågar tror på att lyssna på idéer. Medarbetarna är och förblir vår främsta tillgång. Det är vi noga med att säga och visa. Från deras kommentarer att döma, gillar de Advicon tillbaka.

”Advicon är opretentiöst, välkomnande och med äkta driv och vilja att lösa kundernas problem.”

”Advicon är ett företag där jag kan forma min egen framtid.”

”En arbetsgivare med intressanta kunder och som lyssnar på medarbetarnas idéer.”

”Efter flera år på ett multinationellt företag sökte jag förändring. I Advicon hittade jag en plats där jag kan göra skillnad och där min åsikt spelar roll.”

”Ofta saknar små konsultföretag en stark vi-känsla. Advicon är annorlunda. Det är ett personligt företag där medarbetarna är sedda och uppskattade.”

Ta steget och ansök nu!

Vi letar alltid efter nya talanger som tror på det vi står för, och samtidigt kan göra helheten ännu vassare. Är du Advicons nästa lagkamrat?

Just nu växer vi inom kravhantering och test.

Du ser lediga positioner i listan nedan, men du är också varmt välkommen att skicka en spontanansökan till rekrytering@advicon.se

Medarbetarna är och förblir vår främsta tillgång

Principerna som definierar Advicon och vårt arbete

Vi är noggranna med de gemensamma riktlinjer som styr vårt arbete. Samtidigt som vi uppmuntrar individuell kompetens och karaktär, är det centralt att vara konsekvent och professionell. Dessa lika enkla som viktiga riktlinjer sammanfattas i Advicons kärnvärden.

I vår interaktion med varandra inom Advicon och gentemot alla parter utanför företaget är vi ärliga. Det är ett fundament i hur vi levererar våra uppdrag, gör affärer och det stärker såväl vårt personliga varumärke som Advicons. Ärligheten bygger ett förtroende mellan oss som anställda inom Advicon och stärker banden med våra kunder och uppdragsgivare.

Vi vågar stiga ut ur vår komfortzon och utmana oss själva. Genom att vi alla varje dag är modiga och utmanar oss själva till att genomföra nya saker driver vi utvecklingen av Advicon framåt. När vi tar oss an nya ansvar och aktiviteter inom våra kunduppdrag öppnar det nya möjligheter för oss som individer och Advicon som företag. Vi accepterar att vi begår misstag och väljer att lära av dem. Det får oss att växa och våga igen.

Vi förhåller oss ödmjuka inför det förtroende vi får av våra kunder att göra bland det svåraste som finns, att förändra dem. Ett förtroende som det tar lång tid att bygga upp men går snabbt att förbruka. Vi har fokus på kundens uttalade behov, men vet samtidigt att det kan finnas värden även bakom det som till synes står i vägen för genomförandet.

Lediga tjänster

Job Posting Title Location Department Date
Testledare / testare Lund Konsult februari 4, 2019

Kontakta oss för en spontan diskussion eller ett djupare samtal!